Silas Mudoh har siden 1. juni 2019 siddet i kommunalbestyrelsen efter at Mettte Hoff flyttede fra kommunen og derfor udtrådte af kommunalbestyrelsen.

TV2 Lorry har i øjeblikket fokus på minoriteter i kommunalpolitik, og har i den forbindelse lavet en artikel hvor de taler med nogle af de få med anden etnisk herkomst der sidder i kommunalbestyrelser og byråd i vores område.

Jeg er jo den eneste i byrådet, der har gået på sprogskole og været igennem en integrationsproces og været på kontanthjælp. Jeg ved, hvad det handler om, når man diskuterer i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, for jeg har selv været igennem det, de snakker om. Det har de andre politikere ikke

Sådan udtaler Silas Moduh til TV2 Lorry, og han fortsætter

Jeg mener, det kan være problematisk, at der er få politikere med indvandrerbaggrund. For eksempel når man taler om integration. Dem, der har været gennem den proces, har mulighed for at dele deres erfaringer med andre politikere, så problemerne kan blive løst bedre. Hvis alle i byrådet ser ens ud og har samme baggrund, er det let at blive enige om noget omkring en anden befolkningsgruppe.

Du kan læse hele artiklen ved at trykke her

By Christoph Bastrup, Partiformand

Formand for Fællesledelsen i Lyngby-Taarbæk, samt Lyngbyforeningen