Medlemmerne har ved aftenens generalforsamling valgt Simon Pihl Sørensen som folketingskandidat ved folketingvalget.

Når Lars Løkke Rasmussen trykker på den røde knap og udskriver valg til afholdelse den 17. Juni 2019, så står Simon Pihl Sørensen klar som Folketingskandidat for Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk.

I forbindelse med valget udtaler Simon Pihl Sørensen

“Det er med glæde og stolthed jeg blev genvalgt som folketingskandidat i Lyngby Kredsen. Kredsen er lille – sådan set med socialdemokratiske biller. Men mit engagement er stort.

Der er brug for klassisk socialdemokratisk politik mere end nogensinde. For solidaritet og for fællesskab, der holder hånden under dem, der har brug for hjælp.

Der er brug for humanisme.

Der er brug at kæmpe for de åbne demokratiske samfund.

Der er brug at kæmpe imod det snævre, det intolerante og det racistiske.

Jeg tror på et samfund, hvor vi investerer i mennesker. Et samfund, hvor vi ved, at trygge mennesker tør. Tør tage uddannelse. Tør skifte spor. Tør gå i gang med egen forretning. Med andre ord: Socialdemokrat ind til benet – på den klassiske måde.

Styr på værdierne.

Styr på økonomien. Man kan stemme på mig i hele Københavns Omegn. Man kan også lade være, hvis ikke man tror på, at den skandinaviske velfærdsmodel er at foretrække fremfor den vej, vi går ned ad nu; mod en liberalistisk samfundsmodel med lavere ydelser og ringere velfærd”

For yderligere kan Simon Pihl Sørensen kontaktes via dette link

By Christoph Bastrup, Partiformand

Formand for Fællesledelsen i Lyngby-Taarbæk, samt Lyngbyforeningen