Mette Hoff forlader Kommunalbestyrelsen pr. 1 juni, da hun fraflytter kommunen

I den anledning udtaler Mette Hoff:
Det er med blandet følelser, at jeg sammen med min mand har truffet en stor beslutning. Vi har solgt vores hus og flytter til Fredensborg, hvor vi har købt en trelænget stråtækt gård med 5 tønder land – en gammel drøm som går i opfyldelse. Timingen er ikke optimal ift. mit politiske arbejde, men nogle gange kommer der chancer, som man skal gribe.

Det er vanskeligt at tage afsked med mit politiske arbejde – og jeg tror aldrig, at jeg bliver helt færdig.

Det er blevet til mere end 5 år i Kommunalbestyrelsen, hvor jeg fra starten har været så privilegeret at være en del af Børne- og Ungdomsudvalget samt Økonomiudvalget. To udvalg der afspejler min erhvervsmæssige erfaring indenfor bankverden og skolen. Det har været en fantastisk rejse, men også personligt udfordrende til tider, da særligt sagerne i Børneudvalget er hjerteblod.

I mit bidrag til det politiske arbejde har jeg forsøgt at være konstruktiv, nysgerrig og løsningsorienteret, men jeg mener også, at jeg har formået at være kritisk og bidrage med hverdagsviden og nuancer til sagernes behandling.

Jeg vil gerne takke de mange borgere, som ved valget både i 2013 og 2017 valgte at bruge deres stemme på mig – og ønske tillykke til de mange borgere som tilbage i 2017 stemte på Silas Mudoh, som tager min plads i Kommunalbestyrelsen ved udgangen af denne måned. Silas er klar til at trække i arbejdstøjet for den Socialdemokratiske gruppe.

Der er brug for de medmenneskelige værdier som Socialdemokratiet står for. Udviklingen af vores velfærdssamfund er afhængigt af, at man invester i mennesker. Det vil Socialdemokratiet – både i Lyngby-Taarbæk og på nationalt plan.
 

I anledning af, at Silas Mudoh indtræder i kommunalbestyrelsen, siger han:
Jeg glæder mig meget til at tage plads i Kommunalbestyrelsen. Der er rigtigt mange opgaver, jeg gerne vil give mig i kast med. 

Det er vigtigt, at vi fortsat har et stærkt fællesskab med gode forhold for vores børn og vores ældre. 

Det er noget af det jeg vil kæmpe for. Og så er min egen historie jo, at jeg kom hertil landet som flygtning og jeg vil gerne give noget tilbage til Danmark. Jeg tror på, at vi alle har en forpligtelse til at bidrage. 

Nu vil jeg gøre mit. For vores lokale demokrati er noget særligt i den store verden. Det virker til gavn for det lokale fællesskab. Det vil jeg gerne kæmpe for.

Gruppeformand Simon Pihl Sørensen siger om skiftet:
Jeg er ked af at Mette forlader Kommunalbestyrelsen. Men er til gengæld glad for, at Mette har bidraget så stærkt nu i mere end 5 år. Jeg har lært meget af at arbejde sammen med Mette. Hun har gjort en kæmpe indsats – især på børne- og ungdomsudvalgets område. Vi har haft en engageret og dygtig politiker, der samtidig også ved, hvordan virkeligheden er på fx vores skoler. Det har været godt ikke bare for den socialdemokratiske gruppe, men for Lyngby-Taarbæk Kommune.

Til Silas vil jeg sige: Velkommen. Jeg kender jo Silas fra mange år tilbage, hvor vi var med i et bogprojekt sammen. Silas er flygtning, er kommet hertil, taget en uddannelse og deltaget i det demokratiske og lokale liv her i kommunen.  Han er ihærdig og dygtig, og en stærk holdspiller. Han vil også være en gevinst for hele Kommunalbestyrelsen.

Den socialdemokratiske gruppe konstituerer sig senere på måneden.

Få pressemeddelelsen som PDF