På tirsdagens ekstraordinære kredsgeneralforsamling blev Lyngbykredsens nye folketingskandidat valgt – stort tillykke.

Mange kender sikkert efternavnet, for det er kendt i politik, Hækkerup er efternavnet på kredsens nye folketingskandidat: Fie Hækkerup.

Arbejdet med at finde en ny folketingskandidat har stået på under hele corona-pandemien og efter flere samtaler og møder med Fie Hækkerup er både Fie og kredsbestyrelsen klar til at opstille Fie Hækkerup.

Fie Hækkerup udtaler følgende: ”Jeg er virkelig stolt og ydmyg over at være blevet valgt som Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæks kandidat til folketinget! Lyngby-Taarbæk er en dejlig kommune, der rummer både byliv og skøn natur. Jeg er kommet her siden jeg var helt lille – og jeg glæder mig til at kæmpe for at repræsentere borgerne herfra i folketinget.”

Endvidere udtaler Fie Hækkerup ”Lyngby-Taarbæk kommune skal være en moderne forstadskommune, hvor der er gode transportmuligheder, arbejdspladser og uddannelsestilbud til alle aldersgrupper. Men der er også en grund til, at man vælger at bosætte som uden for byen. Derfor skal vi værne om kommunens grønne områder, stranden og den kultur, der gør området unikt.”

Hvad synes du er særligt ved Lyngby?
”For at nævne én ting, der er særligt ved Lyngby, så har vi her et helt vildt unikt uddannelses- og forskningsmiljø på DTU, som vi virkelig skal værne om og styrke. Den Life science forskning der bliver bedrevet derude, er en styrkeposition for hele Danmark i en global konkurrence. Det er vigtigt at sikre gode forhold for, at vi kan fastholde det. En konkret ting, er, at der fra politisk side sikres gode og tilgængelige transportmuligheder. Både i form at offentlighed transport til de mange studerende, men også gode muligheder for bilister, der pendler til og fra arbejde.”

Kredsbestyrelsen og Fællesledelsen ønsker Fie Hækkerup.

By Christoph Bastrup, Partiformand

Formand for Fællesledelsen i Lyngby-Taarbæk, samt Lyngbyforeningen