Velkommen til vores nyhedsbrev. I den første udsendelse vil jeg komme lidt ind på de tanker som jeg har gjort mig i forbindelse med valget af mig som formand.

Velkommen til den nye bestyrelse
Først og fremmest vil jeg byde velkommen til den nye bestyrelse. Det glæder mig, at vi har fået besat alle de ledige pladser og der er kommet nye kræfter i bestyrelsen, men jeg er også glad for, at der er plads til dem der har historien og erfaringen med.

Jeg glæder mig til samarbejdet

Hvad vil jeg bede bestyrelsen have fokus på?
Det er vigtigt for mig, at vi har fokus på det kommende kommunalvalg, så vi sikre partiet stadig har en stærk stemme i kommunalbestyrelsen, derfor er det også vigtigt for mig, at kommunalbestyrelsesgruppen arbejder godt sammen.

Vi skal også have fokus på at medlemmerne er vigtige for vores parti, og derfor skal medlemmerne også føle de bliver lyttet til, derfor vil jeg når der er kommet bedre styr på situationen med COVID-19 begynde at inviterer interesserede til ”Gå-hjem”- møder hvor I som medlemmer kan komme med forslag og andre input som vi kan arbejde videre med.

Jeg vil rigtig gerne hører fra medlemmerne løbende hvis I mener, at der er noget vi bør drøfte i bestyrelsen. I er derfor velkomne til at skrive til mig på some@a-holdet- ltk.dk eller via vores facebook-side. (Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk)

Arrangementer resten af 2020
Vi må erkende, at COVID-19 er en sygdom som er svær at danse med og få gjort op med, derfor vil der være minimal aktivitet resten af 2020. Der vil blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i efteråret/vinter hvor vi skal have taget stilling til kandidater mv. til kommunalvalg 2021. Sammen med bestyrelsen vil jeg drøfte om online møder kan blive aktuelt, eksempelvis til ”Gå-hjem”-møderne og andre små møder.

Husk at opdaterer dine oplysninger på s-aktiv.dk
Det er vigtigt, at vi altid har dine opdaterede oplysninger, så du ikke går glip af invitationer til møder og arrangementer.

Derfor beder vi jer opdaterer jeres oplysninger på www.s-aktiv.dk her skal du starte med at trykke på ”Glemt password” og så følge instruktionerne så du kan komme ind. Det er vigtigt at partiet kender din e-mail ellers kan du ikke komme ind.

Kommunens budget for 2021-2024 er nu forhandlet
Først og fremmest vil jeg takke gruppen for deres hårde arbejde med at få afsat nogle Socialdemokratiske aftryk i budgettet. I har arbejdet hårdt, men det er igen lykkedes at væres med i budgetforliget.

Gruppeformand, Simon Pihl Sørensen, vil komme med en kommentar på mail vedrørende budgettet.

Gratis intro-medlemskab
På www.socialdemokratiet.dk, kan man i øjeblikket melde sig ind, og være medlems gratis resten af året, derfor vil jeg gerne anbefale jer, at I fortæller jeres venner, familie eller kolleger som I ved viser interesse for vores parti om at melde sig ind i vores fællesskab.

Med venlig hilsen

Christoph Bastrup,
Formand
Fællesledelsen & Lyngby-foreningen

By Christoph Bastrup, Partiformand

Formand for Fællesledelsen i Lyngby-Taarbæk, samt Lyngbyforeningen