Lokal Idrætsforening med plads til forskellighed.

Limone UNG modtager forsat kommunale midler i 2019 – efter beslutning i Kommunalbestyrelsen. 

Limone UNG er et socialt idrætstilbud til kommunens unge mellem 18 og 30 år. Tilbuddet startede op i foråret 2018.

Limone UNG er et enestående idrætstilbud til sårbare unge– en forening, hvor du kan dyrke motion og have det sjovt og hvor det sociale er vigtigere end altid at være den bedste. Limone Ung er et rummeligt idrætstilbud, hvor der er plads til forskellighed – både som menneske og idrætsudøver. Det har derfor været vigtigt for Social- og Sundhedsudvalget, at tilbuddet fortsat støttes med kommunale kroner”, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Bodil Kornbek.

Tilbuddet udspringer som et projekt mellem Foreningen IF Limone, DSI Nettet, Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk og Lyngby-Taarbæk Kommune, og er et tilbud som slår sig på at være ekstra rummeligt, med masser af plads til forskellighed og med en stor fokus på at være et socialt idrætsfællesskab for unge, som har behov for et frirum, fordi de er inde i en kortere eller længere periode med sårbarhed.

Næstformand i Social og Sundhedsudvalget Dorthe la Cour siger: ”Limone Ung har allerede nu en stabil kerne af brugere, som benytter tilbuddet ugentligt. 2019 skal bl.a. bruges på at hjælpe endnu flere af kommunens unge, som er inde i en sårbare periode, med at få øjnene op for det her relevante tilbud. Med de midler tilbuddet modtager, er der mulighed for fortsat at gøre deltagelsen gratis – så der ikke er nogen økonomisk barriere for de unge i forhold til at deltage i aktiviteterne.

Limone UNG har aktiviteter tirsdage og torsdage fra 15.00 til 17.00 – aktiviteterne spænder over socialt samvær og forskelligeidrætsaktiviteter, fx badminton, krolf, gåture, floorball og dans.

Interesserede kan læse mere om Limone UNG’s tilbud på www.iflimone.dk

By Christoph Bastrup, Partiformand

Formand for Fællesledelsen i Lyngby-Taarbæk, samt Lyngbyforeningen