Kære borger

Jeg har levet i Lyngby-Taarbæk, fra jeg var dreng til nu. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre sted at leve. Vi har alle en historie om, hvorfor det er godt at leve i Lyngby-Taarbæk. Her er min.

Livet leves mangfoldigt i vores by. I den smukke natur. I byens pulserende liv i på hovedgaden. På Bakken. I de mange foreninger. På fodboldbanerne. På tennisbanerne. Alle steder. Mangfoldigheden er vores styrke. Naturen – nærheden til sø, å og hav. Disse muligheder skal vi bevare. Samtidig skal vi give flere muligheder for at leve det spændende liv. Vi må ikke blive en soveby.

Mange varer sælges i dag på nettet. Det udfordrer vores handelsliv. Film kan ses hjemmefra. Den udvikling vil fortsætte. Derfor skal byen summe af kultur og oplevelser – det er det, der skaber liv i byen. At handle i byen skal være en oplevelse.

Livet i vores by skal også i fremtiden være mangfoldigt. Det kræver, at vi tager modige beslutninger. Vi skal modernisere og skabe endnu mere liv på biblioteket. Vi skal have et RIGTIGT kulturhus. Vi skal passe på vores natur. Socialdemokratiet er med i kampen for den levende by.