KASPER HAAGENSEN, KANDIDAT KV17 (S)
Foreninger som svømning, dans, spejder kan samle de unge på tværs af geografi og baggrund. Det er der, hvor børn og unge kan være sig selv på ny, at de gemmer mobiltelefonen væk, og det fælles har deres fulde opmærksomhed. Det er det, som børne- og unge overfor Søren Østergaard udtrykker som ”Det bedste frikvarter” de har på dagen.

Vores mange foreninger er med til at skabe følelsen af afhængighed og samspil. Når der skal spilles fodbold, så er du afhængig af de andre på holdet, man bakker hinanden op, udvikle hinanden, for at man er sammen som hold og kun kan vinde som hold.

Kasper Kaspersen (A), opstillet til kommunalbestyrelsen, er aktiv frivillig: ” Vores foreninger er med til skabe unge, som er til stede i nuet. Vores frivillige ledere udvikler de unge og skaber forståelsen for samspil om resultater, der skabes”. Og Kasper Kapersen fortsætter: ”Som kommune er det vigtigt, at vi støtter op om vores mange foreninger, og vi skal hjælpe vores foreninger med at have et godt fundament som afsæt for den enkelte forening.”