Facebook – Se vores retningslinjer for en god debat

FACEBOOK Her kan du læse de retningslinjer, som skal overholdes på Socialdemokratiet Lyngby-Taarbæks Facebook-sider.

Tak, fordi du deltager i debatten. 

Vi håber på en livlig debat, og vi har et ønske om, at flere skal have lyst til at deltage. Derfor gælder følgende retningslinjer for god debat. Principperne er udformet med udgangspunkt i Facebooks retningslinjer.

Socialdemokratiet Lyngby-Taarbæks admin sletter indlæg, der ikke overholder retningslinjerne.

Spam
Gentagelser af identiske kommentarer slettes.
Enslydende tekster, som optræder på flere steder, slettes.
Links til fx artikler og YouTube-videoer, som postes uden yderligere kommentar om, hvorfor linket er relevant i relation til Socialdemokratiet, slettes.
Reklame eller indlæg, som fungerer som henvisning for at skabe trafik til andre platforme eller andre sider på Facebook, slettes. Ligeledes fjernes links til underskriftsindsamlinger m.m.

Kun faktiske personer 
Indlæg fra falske profiler, grupper eller sider slettes, ligesom vi ikke accepterer dobbeltprofiler i henhold til Facebooks retningslinjer.

Hold dig til emnet
Kommentarer i debattråde, der ikke er knyttet til emnet vil blive fjernet.


God tone
Vi ønsker et indbydende debatklima. Derfor fjernes indlæg, som ikke er skrevet i en ordentlig tone. Det betyder, at indlæg, som er injurierende, diskriminerende eller krænkende, slettes.
Grove eller gentagende overtrædelser medfører udelukkelse fra Socialdemokratiets Facebooksider uden varsel.
Trusler mod sidens indehaver eller andre debattører vil blive anmeldt til relevante myndigheder. Indlægget bliver slettet og brugeren udelukket uden varsel.

Vi ønsker en konstruktiv debat 
Brugere, der forsøger at poste indhold for at spamme eller for at genere andre i debatten, eller som gentagende gange overtræder retningslinjerne bliver blokeret fra Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæks Facebook-sider uden varsel. Bestyrelsesformanden vil blive informeret ved alle blokeringer.
Vi er interesserede i at skabe synlighed om retningslinjerne for debattører, som har et oprigtigt ønske om at debattere i god ro og orden, men som efter redaktionens skøn ikke kender til grænser for spam, god tone mv.

Oplever du, at dine indlæg bliver fjernet, eller at din profil er blokeret, er det formentlig, fordi:

  • Du ikke har overholdt ovenstående retningslinjer
  • Facebook automatisk har spammarkeret dit indlæg (ofte skyldes det, at du har smidt det samme link mange steder på Facebook)

Oftest er dit indlæg ikke blevet fjernet, men findes under fanen ‘Opslag af andre’.

Godkendelse af opslag
Alle opslag vil blive gennemgået manuelt af admin indenfor 24 timer efter opslaget er skrevet.

Lukning af kommentarspor i grupper
Admin kan efter eget skøn lukke en debat i den lukkede medlemsgruppe hvis det skønnes nødvendigt eller hvis opslaget blot er en orientering der ikke er til debat.

Har du problemer med ovenstående retningslinjer, forslag til forbedringer eller spørgsmål til et eventuelt slettet indlæg, er du velkommen til at skrive til some@a-holdet-ltk.dk.

Indlæg på Facebook vedrørende dette vil blive fjernet, fordi siden er forbeholdt politisk debat.