Gratis filmforevisning på Stadsbiblioteket:
DOXBIO og HANSEN & PEDERSEN FILM præsenterer

HJERTER DAME

Kom og vær med til at se dokumentaren om LO-formanden Lizette Risgaard, når vi sammen med SF I Lyngby-Taarbæk, BUPL i Lyngby-Taarbæk og Danmarks Lærerforening viser filmen torsdag den 6. september 2018 kl. 19:00 i Fenneberg-salen på Stadsbiblioteket (Lyngby Hovedgade 28).

Arrangementet er gratis for ALLE.

Om dokumentaren:
“Dokumentarfilmen ‘Hjerter dame’ følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard, fra hun bliver valgt som formand for LO og dermed for knap en million lønmodtagere i Danmark.

De sidste tyve år har LO oplevet medlemsflugt, og fagbevægelsens historiske betydning for det danske arbejdsmarked er truet. Det er denne onde cirkel, Lizette Risgaard har til opgave at bryde. Og det tror hun på, at hun kan.

Lizettes kamp på både de ydre og de indre linjer bliver vist, og der skal træffes vigtige beslutninger, som sender fagforeningslederen ud i et stormvejr blandt sine egne medlemmer.

‘Hjerter dame’ er instrueret af to kvindelige instruktører, som står bag flere danske dokumentarer på både film og tv, der bl.a. tæller ‘Veninder’ fra 2003 og ‘100 % Greve’, der også blev filmatiseret som 110 % Greve i 2004 .”
Kilde: Kino.dk

Bag filmen står instruktørerne Louise Detlefsen og Mette-Ann samt producent Malene Flindt-Pedersen. Filmen varer 1 time og 15 min.

Gratis adgang. Kom i god tid. Max. antal tilskuere er 120.